Tjenester

Transport og Renhold Anarbaeva kan tilby alt av flytte- og renholdstjenester i Oslo og Akershus. Uroer du deg for det tunge lasset, flyttekartonger som flyter overalt, flyttevasken og utpakkingen som gjenstår? Vi jobber daglig med å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, helt etter deres ønsker og vilkår. Enten du skal flytte den gamle kommoden hos bestemor med et flyttebyrå eller du kanskje har et større oppdrag som krever mer planlegging er vi beredt til å hjelpe dere under hele prosessen.

Det å flytte har med tiden blitt så omfattende og det stilles stadig økende krav til våre medarbeider, arbeidsmetoder og utstyr. Vårt mål er å hele tiden være foran denne utviklingen og i stand til å hjelpe våre kunder uansett størrelsen og kravspesifikasjonene på oppdraget.

Vår nøkkelkompetanse:

  • Flytting
  • Bortkjøring
  • Daglig renhold
  • Trappevask
  • Kontor og Bedriftsrenhold
  • Flyttevask

Før et oppdrag:

Erfaringsmessig vet vi at våre kunder setter pris på å samarbeide tidlig i prosessen, gjerne fra man begynner å pakke. Vi kan levere flyttekartonger og øvrig emballasje som gir flyttelasset ditt en ekstra sikkerhet. Vi kan også bistå med mellomlagring under korte og lengre perioder dersom du har behov for det.

Flyttebyrå Oslo har gode flytting priser og er profesjonell flyttebedrift.

Under et oppdrag:

På selve flyttedagen kan det ofte bli mye å holde styr på, la oss ta den tunge jobben. Vi bærer ut, flytter og bærer inn møblene dine. Vi hjelper deg også gjerne med å montere ting hvis du trenger dette. Etter at vi har gjort dette kan vi påta oss jobben med å vaske ut fra din gamle bolig, selvsagt med en fornøydgaranti for deg og den nye overtageren.

Etter flyttingen:

Når du har kommet deg på plass og i orden på det nye stedet kan vi kjøre bort skrot hvis du ikke har plass til alt eller har kjøpt nytt. Vi påtar oss også fast renhold hvis du har behov for dette, som ukentlig renhold, trappevask o.s.v.

Har du husket å melde flytting hos Folkeregisteret?
Det kan du gjør her: Melding om flytting
Posten: Adresseendring Posten